2016

publicerat i Alla Dagar På Året;
Februari - Jag fick min kamera som en tidig födelsedags present och började intensivkursen för körkort! 
Mars - Jag startade bloggen den 6 mars, fyllde 18 och klarade körkortet på andra försöket!
 
April - Jag förberedde mig mest för Spanien hela April!
 
Maj - Åkte till min första värdfamilj i Spanien och bodde där mindre än en vecka, bodde på vandrarhem i typ 3 veckor och hittade en ny värdfamilj!
 
Juni - Jag tog fina bilder i Las Palmas, gjorde min första vlogg och åkte hem.
 
Juli -  Fotograferade i bandhagens industriområde, var på fotografiska och såg Yayoi Kusamas utställning, åkte till min tredje värdfamilj i Wales.
Augusti - Började läsa En dag (som jag inte läst färdigt än...), bytte familj till den jag är i nu och såg rugby första gången.
September - Jag skrev ett inlägg om min bästa kompis som fick henne att gråta och besökte Caerphilly Castle.
Oktober - Fotograferade Iron Maidens för första gången, gick på promenad med Alex och fotograferade hösten och vi åkte till en strand och självklart fotograferade jag det med! 
November - Jag fick en tidig julklapp - Biljetter till att se All Time Low i Mars,fotograferade fyverkerier för första gången, blev klar med min virkade tröja och hade mycket ångest.
December - Jag piercade min tunga, träffade jultomten, hade utekväll med Iron Maidens och har varit sjuk mest hela tiden.
 
 
Top 16 låtar:
16.7 years - Lukas Graham
15.Me Like Yuh - Jay Park
14.Save ME - BTS
13. Who You - Simon Dominic, G2, One BeWhy
12.When You Love Someone - James TW
11.Russian Roulette - Red Velvet
10.Fly - Got7
9.Stressed out - Twenty One Pilots
8.Guns for hand - Twenty One Pilots
7.TT - Twice
6.Lotto - EXO
5.Drive - Jay Park ft Gray
4.Bermuda Triangle - Zico ft Crush & Dean
3.Toy - Block B
2.I Am You You Are Me - Zico
1.Baby Baby - Winner
 
Tv Serier:
Freaks and Geeks
How to get away with murder
Pretty little liars
Hello my Twenties
We Got Married
Show Me The Money 5
 
Planer inför 2017:
All time low
Mer youtube
Börja skolan igen
Starta ett foto projekt
 
Tack alla för detta underbara år! Tack för att ni läst min blogg och kommenterat. Jag hoppas vi ses nästa år och att ni fortsätter följa med mig i mitt liv! ♥

Twilight = Sjukfilm

publicerat i Alla Dagar På Året;
När jag är sjuk, tillexempel som nu. Jag är förkyld med jätteont i halsen, snorig, en aning hostig och allmänt seg.
Då gillar jag att titta på Twilight-filmerna. Bästa är nog de två första då jag sett dem 1000000000 gånger och lätt kan somna när jag kollar på dem och sedan vakna till och fortfarande veta vad som händer. Hemma i Sverige har jag de två första filmerna på DVD men de tog jag ju självklart inte med mig till Wales, som tur är så finns de flesta om inte alla filmerna på Netflix! Så nu ska jag lägga mig under täcket i min nya pyjamas som jag fick i julklapp och slumra bort ett tag. 
Värktabletter, halstabletter, näsdukar och vatten. Allt man behöver!
 
Har du någon film du gärna ser när du är sjuk? Eller har du en tv serie du kollar på?

Ingen kiwi???

publicerat i Alla Dagar På Året;
Det är sent och jag borde sova, men jag måste få skriva detta.

Innan jag bestämde mig för att sova skulle jag kolla igenom facebook lite, då kommer det upp en video där de visas hur man på bästa sätt skär olika sorters frukt. En av dessa frukter är kiwi. 
Det jag ska berätta kan låta jätte töntigt för vissa och andra kanske kan förstå.
 
När jag var hos min första värdfamilj i Spanien, den jag bara var i hos drygt en vecka, så åt jag en kiwi. När jag åt denna kiwi mådde jag inte jätte bra psykiskt. Det var jobbigt att vara hemmifrån samtidigt som familjen hetsade om min hemlängtan, min ångest och mina tankar var överallt. Jag vet inte om det bara är jag men när jag äter samtidigt som jag har mycket kraftig ångest får mat en annorlunda smak; ibland smakar det starkare än vanligt och ibland tappar det jag äter smaken helt. 
Nu  när jag såg denna video av en kiwi som blir uppskuren kröp min ångest fram, jag kände hur den spred sig över bröstet och jag nästan slängde mobilen ifrån mig. I några minuter låg jag och bara andades och tänkte på saker som gör mig glad. Detta är alltså en frukt jag ätit många gånger i mitt liv, men bara av att se en video på den började min kropp reagera på att fly. Varför? Jag har ingenting att fly ifrån!
 
Detta inlägg är mer för mig själv då jag måste få skriva av mig så att jag slipper sitta för mig själv och älta på det. Det är konstigt vad jag kan reagera på. Ibland är det svårt att gå fort eller springa så att man jobbar upp pulsen för det påminner mig om hur jag känner när jag får mina panik attacker, eller ibland kan starka ljust från tillexempel bilar göra orolig. Det är underligt och jag jobbar hårt med att dessa saker inte ska påverka mig.
 
Ett mindre intressant inlägg såhär två dagar efter julafton men det här är faktiskt min blogg så deal with it.