Koreanska män och vloggar

publicerat i Alla Dagar På Året, Spanien;
Jag sitter nu i vardagsrummet i detta hus och lyssnar på Zion T, ännu en koreansk man vars röst och låtar jag förälskat mig i. Det är svalt och skönt innomhus! Ute är det varmt och även fast det står på mobilen att det är 23 grader utomhus tror jag inte det stämmer, det måste vara varmare.
 
Jag har sagt tidigare att jag funderar på att vlogga. Det som hindrar mig är väll att jag känner mig osäker på mig själv. Om folk vill se mig prata med en kamera eller inte. Iallafall ska jag när jag börjar köra barnen till skolan göra 'en dag i mitt liv' video
 
Dagens lektioner innehåller för Maxim: Färger och siffrorna 11-20
För Irene: Månaderna.
 
 

Ändrad design.

publicerat i Alla Dagar På Året, Spanien;
Vissa saker med den gammla designen störde mig så jag bestämde mig för att byta till en annan design och samtidigt upppdatera min header :)
 
Denna header har lite mer Spanien feeling som passar bra eftersom det är där jag befinner mig. Dock som ni vet inte längre i Madrid där bilderna är tagna men ja :)
 
Jag har städat allt för idag och jag måste fixa lite inför engelska lektionerna och inte glömma att äta.
Dessutom måste jag nog stryka lite kläder också idag.
 
José fixar försäkringen på bilen idag och förhoppningsvis kan jag köra med den imorgon. Jag har fått testa att köra den i helgen lite grann men det skulle vara kul om jag fick testa köra själv snart :) Tror dock inte att jag kommer köra barnen till skolan denna vecka.
 

Alice through the looking glass

publicerat i Alla Dagar På Året, Spanien;
Hade en mycket trevlig dag idag! 
 
Vi åkte till ett köpcenter ca 10 minuter från mas palomas och vet inte hur lång tid från där jag bor.
Det ska tydligen vara ganska poppis hos turisterna detta köpcenter. 
 
Iallafall åt vi på Foster's Hollywood, barnen + pappan käkade hamburgare, mamman enchilada och jag en pasta med kyckling och olika sorters ostar. Riktigt gott och kan absolut tänka mig att äta där igen. Nästa gång vill jag nog ha en hamburgare dock. De så riktigt goda ut!
 
Efter maten bestämde vi oss för att gå på bio och vi såg den nya Alice i Underlandet filmen, Alice through the looking glass. Den var bra och jag rekomenderar den starkt! Dock så trodde jag innan filmen började att det var Tim Burton som regisserat denna också men till min besvikelse var det inte han. Man märker på filmen att det inte är Burton som regisserat men det gör inte filmen dålig. Jag tror bara att filmen kunde blivit bättre om Burton regisserat den. Iallafall är jag helnöjd med filmen! Så måste tacka James Bobin och alla andra som jobbat på filmen för ett bra jobb. (Mr Depp var fenomenal som alltid)
 
Nu är vi hemma igen, eller ja vi har varit det ett tag bara att jag lekt lite med barnen och nu sitter jag här. Ska kika in lite på IKEAs hemsida och kolla på deras utbud. Behöver köpa lite burkar/skålar att ha vissa av mina sake ie som tillexempel mina sminkborstar. 
 
Bjuder på en bild från dagen jag hade halkbanan, snö på marken men jag lyckades fång en annan sida