Fredag kväll

publicerat i Alla Dagar På Året;
Det gick bra igår. Barnen skötte sig jätte bra och var snälla mot mig och varandra. Det enda problemet vi stötte på var att kring 22 tiden igår kväll hade någon smugit sig in på skolgården och lämnat en smällare. Det var inte en vanlig grön smällare som låter lite och lyser lite utan den här lät högt och det sken ett vitt ljus från den. Barnen blev rädda men vi lyckades lugna ner oss och åtegår till det roliga.
 
Själv somnade jag kring 02 och fick sova till 8 ungefär. Helt ok men inte optimalt.
Nu njuter jag av en coffe cooler från pressbyrån och ska snart hoppa in i duschen för att sedan sminka mig och sen vid tre ska jag samlas med mina scout kompisar för att fixa inför valborgs firandet här i Bålsta.
 
Såhär njöt jag av kvällen, med Jordgubbar och Sprite ;)

Packar

publicerat i Alla Dagar På Året, Spanien;
Jag håller på att packa min resväska och väga den för att se om jag kan få med mig allt som jag vill ha med mig.
 
 
Jag vägde resveskan och det stod att den väger 14 kg med det jag har i nu men vet inte om jag litar på det helt... 
Ioförsig väger kläder inte jätte mycket och jag har inte lagt i min neccesär än. Max får mitt incheckade bagage väga 23 kg utan att jag ska behöva betala extra och om den väger extra får den max väga 32 kg. 
Dock får mitt hand bagage väga max 10 kg och just nu ligger den på 7.4 kg så jag ska se om jag behöver ha något mer där eller om den kan fortsätta att vara i den vikten.
 
Vill ni att jag gör en video där jag visar vad jag har packat i mina resväskor?
 
 

Fullt schema

publicerat i Alla Dagar På Året;
De kommande dagarna har jag mer eller mindre fullt upp. Jätte kul tycker jag som mest sitter hemma och kollar på youtube hela dagarna. Iallafall slängde jag ihop ett schema så att ni också får se vad det är jag ska syssla med!