England!

publicerat i Alla Dagar På Året, Wales;
Idag har jag varit i England för att lämna barnen hos deras morföräldrar.
Jag har träffat mycket nytt folk idag vilket inte alltid är så lätt för mig men det har gått bra!
Först var vi hos Louise moster och hälsade på dem ett tag.
Barnen slog på deras trummor och jag försökte verka trevlig haha.
Efter det besöket åkte vi till barnens mormor och träffade henne ett tag men barnen ska i natt sova hos deras morfar och sen ska de hoppa lite fram och tillbaka mellan mormor och morfar fram tills på söndag.
 
Detta betyder att jag har massa tid för mig själv! Det ska självklart bli skönt men tror jag kommer sakna dem lite också. Fick komplimanger på min engelska idag också av morfarns fru. Det är alltid fett skönt och kul att höra att man är bra på engelska? Man typ blir fett stolt och ba "aa i Sverige lär vi oss engelska 24/7 och allt e på engelska"
 
Tyvärr inga charmiga bilder idag då jag lämnade kameran hemma... Dock spenderade vi inte speciellt mycket tid på några ställen där jag kunde ta foton så det är lugnt.

Polyvore

publicerat i Alla Dagar På Året;
 För typ 100 år sedan när jag skrev One Direction fan fiction höll jag på mycket med polyvore, satte ihop outfits som passade in med det jag skrev och liknande. Dock minns jag inte vad mitt konto hette eller nått sånt så kan tyvärr inte visa vad jag skapade för 4-5 år sedan... Iallfall hittade jag tillbaka dit igårkväll och började göra kollage igen! Gud så kul det är! Jag bjuder på de två jag gjort so far och kanske kommer uppdatera senare med fler jag gör? 
Wednesday Addams
 
Autumn
 

TWICE - TT

publicerat i Alla Dagar På Året;
KPOP DAGS!
 
Jag lyssnar inte så mycket på girl groups. Varken inom västerländsk musik eller koreans musik.
Men denna släpptes igår och jag är öppen för att iallafall lyssna en gång.
Dock är jag fett överaskad över denna låt! 
 
+ att det är halloween tema, mys faktor 3000.